Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПрепоръчани
Популярно

Хлапета са вандалствали системно по надлеза над бул.“България“ в Русе

Полицията разкри кой е вандалствал по надлеза над бул.“България в Русе. В началото на месец юли във Второ РУ е бил подаден сигнал от СЗ „КООРС“ при Община Русе, че през изминалия месец юни неизвестни лица системно рушат стените на първи и пети етаж в надлеза, който свързва жк „Родина“ и жк „Чародейка“.

Във Второ РУ са образувани преписки с оглед изясняване на извършваните деяния. В хода на проверката по сигнала служителите от Второ РУ са установили трима младежи от Русе, вихрили се в различни дни по съоръжението.

На 16 юни извършител на посегателството е бил 14-годишен, на 17 юни – 13-годишен, а на 18 юни – 12-годишен. Работата по случаите продължава.

Откакто е направен, надлезът кой знае е защо е любимо място за вандалите, които постоянно го рушат.  Видеонаблюдението, което бе поставено, помага на общинските служители и полицията да установяват извършителите и те или родителите им да бъдат санкционирани.

Източник: www.rusemedia.com

Подобни публикации

Back to top button