Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЛюбопитноНовиниТОП новини
Популярно

„Капачки за бъдеще“ идва в Русе на 29 април, кампанията е за пета детска линейка

„Капачки за бъдеще“ идва в Русе на 29 април, като кампанията е за събиране на средства за закупуване на пета детска линейка. Капачките и кенчетата ще се събират на познатото място – паркинга на хотел „Дунав“, между 9:00 и 13:00 ч.

Организаторите припомнят какви са изискванията на кампанията:

1. Събираме пластмасови капачки със знак HDPE или само цифрата 2 в триъгълник.

2. НЕ събираме пластмасови бутилки. Затова и молбата ни е, преди да дойдете да предадете вашите капачки, да ги прехвърлите в чанти или чували за по-лесно изсипване в големите бегове. Така спестяваме много време и най-важното : не правим боклук. Молим да изхвърлите пластмасовите бутилки в жълтия контейнер.

3. Събираме алуминиеви кенчета ОТДЕЛНО от капачките. Обръщаме внимание, че не всички кенчета са подходящи, затова търсите знак „Al“ . По възможност : нека да са празни и смачкани,

4. Ще ви зарадваме с грамоти за вашата доброта (ограничено количество),

5. Ще може да дарите желана от вас сума в нашата кутия „Капачки за бъдеще“. Всички дарения ще бъдат преведени по сметката на фондацията.

6. Може да станете доброволец на място. Как става това? Обличате си удобни дрехи, въоръжавате се с ръкавици, остър нож/скалпел ( за разрязване на пластмасовите туби (ако все пак получим такива)) , а вашите деца ще се забавляват до насита досмачквайки алуминиевите кенчета.

Източник: www.rusemedia.com

Подобни публикации

Back to top button