Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
КултураНовиниТОП новини
Популярно

Не допуснаха нито един кандидат за директор на ОП „Русе Арт“

Документи са подали двама души – Николай Петров и Стефан Матеев, но те не отговаряли на изискванията

Нито един от кандидатите за директор на ОП „Русе Арт“ не е допуснат до участие в конкурса, обявен от Община Русе. Документи са подали двама души – Николай Петров и Стефан Матеев, но те не отговарят на всички изисквания за заемане на длъжността, сочи решението на конкурсната комисия, съобщи Русе Медиа.

Николай Петров няма професионален опит не по-малко от 5 години на длъжност, която е същата или сходна с обявената в конкурса, или да е извършвал дейност в областта, свързана с функциите в длъжностната характеристика за поста. Той не удостоверява и наличието на управленски опит не по-малко от 1 година.

Стефан Матеев също не е допуснат заради липсата на документ, който да показва, че има управленски опит не по-малко от 1 година.

До момента длъжността директор на ОП „Русе Арт“ се заема от Мариан Савов, който оглави предприятието след спечелен конкурс през 2014 г

Източник: www.dunavmost.com

Подобни публикации

Back to top button