Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Препоръчани
Популярно

В 13 секции в региона на Русе е имало проблем с машините

Проблеми с машините за гласуване и два сигнала за нарушения на изборните правила без последствия отличават днешния ден в Русенска област.

Избирателната активност в Русенска област е съотносима към тази от октомври миналата година, съобщи председателката на Районната избирателна комисия Милена Хинкова.
В 13 секции в региона е имало проблем с машините. Две от устройствата вече работят, но при останалите дефектите не могат да бъдат отстранени и в тези секции се гласува само с хартиени бюлетини. По-голямата част от развалените машини са в община Иваново: “Има един проблем, който вече не е проблем на машината. Избирател, който е гласувал, видял си разписката, казал: “Това не е този, за който съм гласувал”. Взел си разписката и си заминал”.
Така илюстрира един от проблемите Милена Хинкова и допълни, че в други два случая секционната комисия е разрешила на избирателите да гласуват повторно, тъй като машината не е принтирала разписка. Това обаче е проблем и тази вечер ще има несъответствие между броя на подписите на хората и отчетените гласове.
Източник: www.bnr.bg

Подобни публикации

Back to top button