Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
КултураЛюбопитноНовиниПрепоръчани
Популярно

В Русенския университет представиха книгата “Свързани” на студента Кристиян Огнянов

В зала 2.101 на Русенския университет беше представена книгата със стихове “Свързани” на студента в специалност “Социални дейности” в Русенския университет Кристиян Огнянов. Отпечатването й, което за младежа се превърна в една сбъдната мечта, е осъществено със съдействието на колегите му от Факултет “Бизнес и мениджмънт” и катедра “Социални дейности”.

На представянето на книгата присъства ректорът на Русенския университет- академик Христо Белоев, който поздрави студента и го насърчи да продължава да твори.

Състуденти на Кристиян Огнянов изпълниха стихове от неговата книга, а ученици от Националното училище по изкуствата “Проф. Веселин Стоянов” поздравиха поета и публиката със свои изпълнения.

Кристиян Огнянов е роден в Русе през 1998 година. Писането в неговия живот идва напълно случайно. През 2016 година издава първата си стихосбирка “Буря от мисли”. След тази първа крачка в поезията той събира смелост и през 2018 година на бял свят се появява втората му стихосбирка “Мастилени чувства”.

През 2021 година е отличен с грамота в Осми национален декемврийски конкурс за хайку “Снежно огледало”, а през 2023 година е лауреат в конкурс на тема “Любовно хайку”.

Младежът споделя, че се радва че е студент в Русенския университет, и че познава хората, които са избрали да бъдат него.

Източник: www.rusemedia.com

Подобни публикации

Back to top button