Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПрепоръчани
Популярно

Затварят ул.„Д-р Петър Берон“ заради цялостно асфалтиране

От днес ул.“Д-р Петър Берон“ е затворена за движение заради започващо фрезоване и премахване на старото асфалтово покритие. До момента тя беше разкопавана на няколко пъти за полагането на водопроводни тръби.

Сега предстои да се смъкне нивото на досегашната настилка, за да може да се положи нов асфалт, който да е с необходимата височина спрямо тротоара. Днес бяха репатрирани автомобили, които бяха паркирани по улицата. Предстои да се въведе временна организация на движение, тъй като единственият достъп с автомобил до община Русе е срещу досегашните забранителни знаци от посоката на църквата „Света Троица“.

Тъй като в района има много кооперации с подземни гаражи, изпълнителите на ремонтните дейности обясниха, че започва единствено фрезоването, което ще позволи на автомобилите да излизат. Ще е възпрепятствано влизането на коли във въпросния участък. Улицата ще бъде напълно затворена за движение на МПС, когато започне цялостното й асфалтиране.

Източник: www.rusemedia.com

Подобни публикации

Back to top button