Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПрепоръчаниСпорт
Популярно

Кметът откри финалите на Държавното първенство по баскетбол за момичета до 12 години

В зала „Дунав“ започна четиридневен турнир по баскетбол за момичета до 12 години, който е финален и е част от Държавното първенство. Той бе открит от кмета Пенчо Милков и се осъществява с подкрепата на Община Русе.

„Пожелавам ви да дадете всичко от себе си в надпреварата и съм убеден, че ще демонстрирате потенциала си, вдъхновението и страстта си към играта. Вярваме във вашата сила и знам, че ще оставите следа в сърцата ни с уменията си и волята си за победа“, обърна се към състезателите Милков.

В надпреварата участват 12 отбора от цялата страна, като откриващата среща на турнира бе между СКБ „Дунав Русе-2016“ и “Монтана 2003”. Възпитаничките на треньора Магдалена Атанасова-Миланова победиха съперничките си с впечатляващия резултат 87:53.

Русенският клуб е един от претендентите за първите места в турнира, като в оставащите дни до края му ще премери сили с отборите на “Септември 97”, “Берое Стара Загора, “Асеновец 2005” и “Ч.М. Одесос”.

Пълната програма на състезанието можете да видите тук.

Източник: www.rusemedia.com

Подобни публикации

Back to top button