Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЛюбопитноНовиниПрепоръчани
Популярно

РДСП – Русе ще подобри достъпността на сградите си за лицата с физически увреждания с нови верижни подемници

24 800 лева без ДДС отдели Регионална дирекция за социално подпомагане – Русе с цел закупуване на оборудване за преодоляване на пречки от физическата среда – устройства за изкачване на стълби“в териториалните структури на Регионална дирекция за социално подпомагане – Русе към АСП.

Става дума за 4 броя верижни подемници за преодоляване на пречки от физическа среда.
Оборудването е част от поддейност 1.3 „Извършване на ремонтни дейности, осигуряващи енергийна ефективност, осигуряване на достъпна среда и подмяна на отоплителни уреди“ от Проект Н7 (С11.I4) „Модернизиране на Агенция за социално подпомагане“ финансиран по Националния план за възстановяване и устойчивост (НПВУ), с период на изпълнение 2022-2024 г.

Чрез реализиране на предвидените в поддейността мерки ще се осигурят съоръжения за преодоляване на препятствия за лицата с физически увреждания, когато административната сграда, в която се предоставят услуги на различни нормативни основания, е многоетажна. Така ще се осигури свободен достъп за всички граждани, без значение от различията им, до услугите, предоставяни от АСП.

Те ще бъдат осигурени за нуждите на:

– за ДСП – Русе – гр. Русе, ул. „Даме Груев“ №2, ет. 1 – на снимката;

– за ДСП – Русе – ИРМ Сливо поле, гр. Сливо поле, пл. „Панайот Волов“ №2;

– за ДСП – Бяла – ИРМ Борово, гр. Борово, ул. „Климент Охридски“ №1;

– за ДСП – Бяла – ИРМ Ценово, с. Ценово, ул. „Цар Освободител“ №68.

Източник: www.rousse.info

Подобни публикации

Back to top button