Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПрепоръчани
Популярно

Недомислено асфалтиране в центъра на Русе

Институциите: Щом русенци искат да им е асфалтирано, ще трябва да търпят

Недомислено асфалтиране в централната част на Русе, и то без предупреждение, блокира улица “Петър Берон“ и улица “Симеон Велики“. Достъпът до сградите на областната и общинската администрации в работен ден бе невъзможен, което изненада неприятно хората, които трябваше да посетят по работа двете институции. Колите на собствениците на жилищните блокове в района пък нямаше как да излязат от паркингите си, предаде Русе Медиа.

Шофьори бяха възмутени, че единственото уведомление от общината за предстоящото асфалтиране бе за дейностите в съботния ден, и то в не толкова натоварената откъм движение част на ул. “Петър Берон“ около района на ОУ „Иван Вазов“. За други две отсечки, по които се работи от вчера и днес окончателно са затворени, никой не е предупредил предварително. Водачи коментираха още, че много по-логично би било да се работи по тези две улици в почивния съботен ден, защото няма почти никакво движение на автомобили.
В отговор на възмущението хора от институциите на свой ред коментираха, че щом русенци искат да им е асфалтирано, ще трябва да търпят.
Източник: www.dunavmost.com

Подобни публикации

Back to top button