Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЛюбопитноНовиниПрепоръчани
Популярно

Общински служители оставиха бележка с обяснение за отрязано дърво в Русе

В централната градска част е премахнато изсъхнало дърво

За първи път в Русе, макар и само на едно място засега, е поставена информационна табела във връзка с проведена дейност на ОП „Паркстрой“. Става дума за премахване в централна градска част на изсъхнало дърво. Заради местоположението му е било решено хората да бъдат информирани чрез кратък текст, който пояснява причините за изсичането, какво е премахнатото дърво и най-вече какви са последващите намерения и какво ще бъде засадено отново на това място, информира Русе Медиа.

Този начин за информиране е добра инициатива, която да цели да се избегнат излишните инсинуации, най-вече в социалните мрежи, а от друга страна дава възможност на хората да следят дали ще се спазят указаните срокове.

Въпреки че поливането и грижите за едно дърво невинаги са гаранция, че то ще оцелее, както се случва често в природата, вече се намериха и хора, които да се упражнят в негативизъм – върху табелата някой е изписал обидни квалификации към общинското предприятие заради изсъхналото дърво.

Източник: www.dunavmost.bg

Подобни публикации

Back to top button