Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини
Популярно

След години бюрократични процедури: „Зелена светлина“ за изграждането на водно-рехабилитационен център

След продължили години бюрократични процедури Фондация „Александър Русев“

получи безсрочно безвъзмездно право на строеж за изграждането на водно-рехабилитационен център в Русе.

Проектът предвижда изграждането на двуетажна сграда, находяща се на ул. „Руй планина“ в Русе с обща площ от 3800 м². Каузата за изграждането на водно-рехабилитационния център бе подкрепена от много институции, десетки организации и хиляди русенци чрез популяризиране на идеята и събиране на средства.

От 2016 година основателят на фондацията Илиян Русев-Скури предоставя безплатни водни занимания с терапевтична и рехабилитационна насоченост на повече от 100 деца с увреждания, npи изготвен график в басейна, намиращ се в сградата на Спортното училище в Русе. За да се увеличи интензитетът на заниманията и да се осигури качествена терапия за деца и възрастни желанието на фондацията е да развива дейността си в отделен специализиран център.

„Илиян Русев – Скури е изключителен човек, който години наред дава енергия, време и грижи за деца и възрастни с увреждания. Той направи и невъзможното, за да сбъдне мечтата на сина си и сега е наш ред да го подкрепим“, призова кметът Пенчо Милков.

Предложението на кмета Пенчо Милков беше единодушно подкрепено от общинските съветници.

Повече информация и данни за дарителската сметка може да откриете тук – https://alexander-rusev.com/#contacts

Източник: www.tvn.bg

Подобни публикации

Back to top button