Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини
Популярно

Среднощен мащабен вандализъм в Парка на младежта в Русе

Среднощен мащабен вандализъм е извършен в Парка на младежта в Русе. Неизвестните извършители са се вихрили по алея „Перистери“ от Вазата към Дунава и в района на детската площадка.

Извършителите са посегнали най-напред на две от видеокамерите за наблюдение на района, за да не бъдат заснети. Една от унищожените камери е открита захвърлена във фонтана.

Потрошени са осветителните тела на осем стълба за улично осветление, като някои от стълбовете са били блъскани така, че да се окривят. Единият, на който е имало камера, дори е съборен на земята. Изтръгнати са цветя, които украсяват алеите, като част от растенията са били хвърлени във фонтана. Местени са и кошчета за боклук.

Предстои ОП „Комунални дейности“ да изчисли щетите, за да започне възстановяването им. От общинското видеонаблюдение ще прегледат записите от останалите камери, като ще бъде уведомена и полицията.

Източник: www.rusemedia.com

Подобни публикации

Back to top button