Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ИкономикаТОП новини
Популярно

27 фирми участват в “Национални дни на кариерата 2023” в Русенския университет

Днес в Русенския университет “Ангел Кънчев” се проведоха  “Национални дни на кариерата”. Събието откри доц. д-р Калоян Стоянов – ръководител на университетския “Център за кариерно развитие” , който даде думата за приветствие към участниците на ректора на университета  – академик Христо Белоев.

В своето поздравление, академик Белоев подчерта, че сътрудничеството между организаторите на форума и университета се е превърналото вече в една добра традиция и насърчи търсещите кариерни възможности да използват шанса си за намиране на път към успешна професионална реализация.

Участниците в събитието бяха поздравени и от Детелина Ачева – заместник областен управител на Русе и от Светлозар Петров – управител на платформата “Job Tiger”.

Кариерната борса се отличи с изключително разнообразие и заслужено предизвика интереса на множеството млади посетители. На двадесет и седемте щанда, разположени във фоайето на корпус 2 на университета, бяха представени фирми от областта на търговията, автомобилостроенето, металообработването, финансовия сектор, транспорта, държавни компании, институции и др.

Живите срещи с представителите на фирмите изложители дадоха възможност на търсещите професионална реализация да получат детайлна и точна информация за предоставяните  възможности за работа, стажове и платени практики.

Източник: www.rusemedia.com

Подобни публикации

Back to top button