Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПолитикаТОП новини
Популярно

Бурни дискусии и задействана аларма предшестваха избора на председател на Обс в Русе

След бурди дискусии, продължили повече от четири часа, общинските съветници в Русе избраха за свой председател акад. Христо Белоев.

Че работата в новоизбрания Общински съвет в Русе няма да е лесна, стана ясно още на първото заседание.
Единайсетте групи показаха специфичното си поведение и когато трябваше да се избере председател, бяха предложени петима. Стигна се до балотаж, а през това време някой задейства пожарната аларма в Доходното здание, където в този момент в друга зала трупата на театъра имаше представление.
Кой се е опитал да саботира избора ще стане ясно утре, когато се прегледат камерите в сградата, но така или иначе се стигна до избор и той е на ректора на Русенския университет акад. Христо Белоев, избран с 28 от 51 гласа.
“От начина, по който протече първото наше заседание, се вижда, че нашата работа няма да бъде лека, докато се сглоби и започне работа Общинския съвет. Но аз лично се надявам, че толкова различни партии и политически сили ще могат да намерят общия път в името на Русе и на русенци”, каза, след като беше избран, председателят на Общинския съвет, за когото това ще е пети мандат на този пост.
Източник: www.bnr.bg

Подобни публикации

Back to top button