Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини
Популярно

Георги Георгиев е назначен за зам.-областен управител на Русе

Георги Георгиев е назначен за зам.-областен управител на Русе със заповед на министър-председателя акад. Николай Денков. Официално Георгиев ще встъпи в длъжност от утре. Георги Георгиев е роден през 1960 година в Русе. Възпитаник е на Русенския университет “Ангел Кънчев”, като е завършил инженерна специалност. Това съобщиха от пресцентъра на Областната администрация на Русе.

Има защитена докторска степен. От 1994 до 2020 година е част от екипа на Териториална дирекция “Национална сигурност” в Русе, като в периода 2015 – 2020-а е директор на институцията. По-рано днес той бе посрещнат от областния управител Данаил Ковачев, който му пожела успешен мандат и реализирани идеи в полза на русенци.

“Бъдете целеустремен и мъдър във всяка инициатива”, допълни още Ковачев.

“Приемам новата длъжност изключително отговорно. Сигурен съм, че с областния управител и екипа на администрацията ще работим професионално и в пълно съответствие с очакванията на гражданите и правителствената политика”, отбеляза от своя страна Георгиев. От първостепенно значение за мен е да бъдем в реална полза на обществото”, допълни още новият заместник областен управител.

Източник: www.focus-news.net

Подобни публикации

Back to top button