Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ИкономикаНовиниПрепоръчани
Популярно

Обновен е специализирания сайт за икономическо развитие на Русе

Обновен е специализираният сайт, който дава на гражданите и бизнеса актуална информация за икономическото развитие на Русе и региона. Целта е на едно място да бъдат събрани новини за растежа на действащи компании, нови инвеститори и полезни възможности за частния сектор. Сайтът вече ще има и своя Фейсбук страница, благодарение на която икономическите новости ще достигат до по-голяма аудитория.

Община Русе се обръща към местните компании да изпращат новини за развитието си, които ще бъдат публикувани на страницата. По този начин желаещите да се информират за икономическото развитие на града и региона ще могат да го направят от единен източник.

Новините могат да бъдат изпращани на служебния имейл на ресорния заместник – кмет z.stefanova@ruse-bg.eu

Invest in Ruse съдържа последните официални статистически данни за населението, пазара на труда, данъците и таксите, и други ключови показатели за стопанското развитие на Русе. Информацията е ценен ориентир за инвеститори и може да бъде открита в сайта, където гражданите ще намерят и последния обновeн инвестиционен профил.

Invest in Ruse можете да видите тук – https://investinruse.com/ .

Източник: www.rusemedia.com

Подобни публикации

Back to top button