Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЛюбопитноНовиниТОП новини

Първият селфи музей в България отваря врати в Русе на 1 април

Първият Selfie Museum в България отваря врати в Русе на най-веселия ден в годината – 1 април от 10:00 ч. на ул.“Атанас Буров“ 2 (преди Royal city center).

Създателите са подготвили три етажа с над 30 селфи кътове и стени, на които посетителите да се снимат сами, с приятели и семейство.

„Selfie Museum не предлага услугата заснемане, вие може да се снимате, както с телефон, така и с фотоапарат, но може да си поканите и професионален фотограф, който да направи крайния резултат зашеметяващ“, казват от музея.

Всеки кът има стойка за телефон или лед ринг осветление. Използване на филтри и ефекти са позволени.

Влизането в музея ще бъде на всеки 30 мин. Ще се допускат определен брой посетители спрямо капацитета на помещението. Времетраене – 1ч. + опция за удължаване.

Лица под 14г. могат да влизат само с придружител. Родителите/придружителите носят цялата отговорност за своите деца по време на престоя в музея.

Работно време: понеделник почивен ден, вторник-петък от 13 до 20 часа, събота и неделя от 10 до 20 часа.

Билетът за един час струва 20 лева, деца до 3 години влизат безплатно. За деца, ученици и студенти цената е 17 лева, има отстъпки за семеен билет и групи.

Източник: www.rusemedia.com

Подобни публикации

Back to top button