Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини
Популярно

Протест срещу действията на РИОСВ в Русе

Протест с искане директора на РИОСВ Русе да подаде оставката си незабавно, а назначеният състав – да започне да работи ефективно организира Екосдружение “Дишай, Русе”.

Протестът е провокиран от действията на директора на институцията Цонка Христова, която е подала в полицията сигнал за разследване на активните екоактивисти. Според нея, замърсяване на въздуха в Русе няма, а гражданите подават “неоснователни” сигнали и преследват “пиар” цели. От Екосдружение “Дишай, Русе” осъждат акта за париране на гражданската активност и потъпкването на конституционните права за подаване на жалби и сигнали. Приемат такива действия като индиректен опит за сплашване на активните русенци и като недопустими в една, на теория, правова държава.

Протестът ще се проведе на 8 март, петък, от 08:15 часа пред сградата на екоинспекцията на бул. “Придунавски” 20.

По време на протеста не се допуска политическа агитация, предупреждават организаторите. Няма да бъдат допускани хора със знамена, дрехи или други отличителни знаци на политически партии, както и такива, употребили алкохол.

 

Подобни публикации

Back to top button