Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПрепоръчани
Популярно

Русе грейва празнично

Светлините на коледната елха в Русе ще грейнат тази вечер в 18:00 часа. За втора поредна година символ на коледно-новогодишните празници в града става голямото естествено дърво пред сградата на Община Русе.

По традиция в празника ще се включат и най-очакваните гости Дядо Коледа и Снежанка. В 17:30 пред сградата на Общината ще започне празничната програма, с която младите изпълнители ще провокират чувствата ни за доброта, обич и миротворство. Свои изпълнения ще представят талантите на Детска вокална група „Слънце“ с ръководител Наталия Константинова и Детско-юношески фолклорен ансамбъл „Зорница“ с ръководители Милена Михова и Добрин Райчев  към Общинския детски център за култура и изкуство. Общинският Младежки дом ще бъде представен от Мажоретен състав „Екстрийм“ с ръководител Вероника Миланова и Студио за поп и джаз пеене „Икономов“ с ръководител Вили Икономов.

Източник: www.bnr.bg

Подобни публикации

Back to top button