Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини
Популярно

Русе потъна в боклуци!

Обилно количество отпадъци покрай контейнерите допълват зимната картина в Русе

Снимки от мрежата показаха бедствено положение в Русе. Този път на фокуса на русенци са не падналите клони и снежни улици, а огромно количество отпадъци покрай градските кофи за смет.

Въпреки че не за пръв път гражданите изразяват възмущение от неизвозения боклук, този път ситуацията изглежда извън контрол.

Ето и част от коментарите:

“Едни хора почистват паднали дървета и клони, докато други зариват улиците с боклук. Защо трябва да мърсим града си и да знаем само да се оплакваме от нечистотията около нас ? Това не се случва за първи път на това място. Аз лично имах 4 торбички и не ме мързеше да отворя контейнера и да погледна, че е празен! Боклука не се оставя извън коша, освен ако не е нещо, което може да послужи на някого, ако все пак е пълен контейнера има други кошове на близо, НО НЕ Е ТОВА НАЧИНА!!!”.

“Като са пълни до пръсване, къде трябва да си оставяме боклука? А иначе искат да си плащаме данък смет.”

Контейнерите не бяха почиствани от 3 дни! ПРЕЛИВАХА!! ”

“Пети ден кофите зад Изложбената зала преливат и хората си хвърлят торбите около тях .Боклукът се разнася по улиците – какво трябва да се случи да пламнат зарази. Времето се стопли – не виждам какъв е проблема фирмата и всички по веригата да си свършат работата.”

На този фон, градът се готви да грейне в коледни светлини. Дали Русе ще посрещне празниците малко по-чист или градската хигиена остава в код червено за бедствено положение?

Източник: www.dunavmost.com

Подобни публикации

Back to top button