Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини
Популярно

Санират сградата на общината

Административната сграда на улица „Котовск“ 2 в Русе ще бъде санирана, информират от Общината. Тя е строена през 80-те години на 20-и век и е с обща площ от над 3000 кв. м. Към настоящия момент в нея се помещават структури на общинската и на държавната администрация.

Дейностите по внедряване на мерки за енергийна ефективност ще бъдат финансирани с над 1 милион лева по Националния план за възстановяване и устойчивост. Предвидено е полагане на външна топлоизолация по стените, топлоизолиране на покрива и пода, смяна на дограмата, подмяна на осветлението, изграждане на фотоволтаична централа. С тези мерки се очаква административната сграда да достигане енергиен клас „А“ и да пести до 30% за електроенергия.

Също по плана за възстановяване и устойчивост ще бъдат ремонтирани сградата на Община Шумен и на още администрации в Североизтока, както и сградата на Областната дирекция на МВР – Русе.

Източник: www.bnr.bg

Подобни публикации

Back to top button