Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЛюбопитноНовиниТОП новини
Популярно

Болницата в Бяла ще поставя фотоволтаични панели

Общинските съветници в Бяла дадоха съгласие за учредяване на безвъзмездно и безсрочно право на строеж без публичен търг или конкурс в полза на Многопрофилна болница за активно лечение „Юлия Вревска“-Бяла върху 486 кв.м от поземлен имот за изграждане на фотоволтаични панели. Те допълниха Годишната програма за управление и разпореждане с имоти общинска  собственост на Община Бяла за 2023 г. в частта „Имоти за учредяване на ограничени вещни права“ с настоящето решение.

Това е поредната крачка към енергийната ефективност, която прави болницата в Бяла. През октомври 2016 г. бе изградена високоефективна аеротермална и соларна инсталация SmartHeat за отопление и охлаждане на сградите на МБАЛ „Юлия Вревска“. Съоръжението използва възобновяемата енергия на околния въздух и слънцето, като по този начин се оползотворяват безплатните енергийни източници от природата и значително се намаляват разходите.

Източник: www.rusemedia.com

Подобни публикации

Back to top button