Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
КултураНовиниПрепоръчани
Популярно

Кметът на Русе откри международната конференция за онлайн търговия Digital4Ruse

Събитието, чиято водеща тема е международната онлайн търговия, е част от годишния календар на мащабния проект Digital4Bulgaria

Успешни търговски практики и маркетингови стратегии за достигането на външни пазари бяха основните теми на провеждащата се и в момента в Канев център на Русенския университет международна конференция за онлайн търговия Digital4Ruse. Тя бе открита от кмета Пенчо Милков и ректора на РУ “Ангел Кънчев” акад. Христо Белоев дтн, а Русе е първия град от десетте в страната, в които ще се състоят събития от подобен характер.

“От Русе тръгват десетки начинания и съм удовлетворен, че големият потенциал на града ни се оценява от дигиталния бранш и ще се инвестира в развитието му”, заяви Милков в обръщението си към присъстващите на конференцията, като подчерта, че подобни срещи ще допринесат за разкриването на нови възможности пред водещите компании в тази сфера.

Събитието, чиято водеща тема е международната онлайн търговия, е част от годишния календар на мащабния проект Digital4Bulgaria. Неговата мисия е да подпомогне развитието на дигиталния бранш в България, създавайки добавена стойност за общността и помагайки за дигиталната трансформация на бизнеса.

Източник: www.fakti.bg

Подобни публикации

Back to top button