Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
КултураНовиниПрепоръчани
Популярно

“Празник на квартала – Заедно в Здравец” с първа акция

Тази събота, 30 септември в 10 часа на детската площадка между блокове 76, 77 и 78 в квартал “Здравец” ще се съберат желаещите да се включат в първата акция от “Заедно в Здравец – Празник на квартала”. Там, на сборния пункт, ще се преброят ентусиастите, готови да отделят от свободното си време в почивния ден, за да направят нещо добро и полезно за квартала, в който живеят.

Организаторите на акцията от общинска фондация “Русе – град на свободния дух” осигуряват боя, чували и ръкавици и апелират, ако има хора, които искат да се погрижат конкретно за мястото пред своя блок в квартала, да им пишат навреме на rusefreespiritcity@gmail.com, за да могат те да ги подпомогнат.

Целта на “Празник на квартала – Заедно в Здравец” е хората да се съберат и да положат грижи за пространствата в своя квартал, а след това всички заедно да се забавляват. Следващата събота, 7 октомври, ще се състои втората акция, а на 14 октомври ще бъде кулминацията на инициативата. Тогава съкварталците ще се забавляват заслужено с интересна и наситена с емоции и награди програма.

Събитието се организира от Фондация „Русе – град на свободния дух“ с финансовата подкрепа на „Оргахим“ АД, „Холеман България“ ООД и „Тива Плюс“ ООД. За логистиката в квартала помага кметският пълномощник Димитър Йорданов.

Хайде, Здравец, да се потрудим ЗАЕДНО, а после ще празнуваме пак ЗАЕДНО!

Източник: www.obshtinaruse.bg

Подобни публикации

Back to top button