Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПрепоръчани
Популярно

Тролеите в Русе ще представят най-новите постановки на театъра

Община Русе и предприятието „Общински транспорт Русе“ се включват в Седмицата на мобилността с още една пътуваща дългосрочна инициатива.

Общинското дружество ще подпомогне кампанията „Русе говори за Театъра”, като на пет тролейбуса са разположени пана, посветени на спектакли на русенската трупа. Това са премиерният „Крали Марко –        Последната балканска легенда“, „Изчезващи“ и „Балкански синдром“. Целта е да се подпомогне културната общност и да се популяризират русенските постановки сред ползващите градски транспорт.

„Приветствам новите идеи на театралното ръководство за популяризиране на културния афиш. Това е прекрасно продължение и се радвам, че общинското дружество успя бързо да го реализира. Сега за русенци остава удоволствието да влязат в залите и да се насладят на постановките през новия сезон“, отбеляза кметът Пенчо Милков.

„Театърът принадлежи основно на русенци и тази колаборация с общинското дружество е голям жест за институцията“, сподели директорът Боян Иванов.

Източник: www.rusemedia.com

Подобни публикации

Back to top button