Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини
Популярно

Специализирана полицейска операция се проведе в Русе

Проверките на шофьорите са били на КПП на пътя Русе - Разград

Съвместна специализирана операция по метода „широкообхватен контрол” се проведе вчера с участието на служители от сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР-Русе, РД “Автомобилна администрация“-Русе, Национална агенция за приходите, Регионално митническо управление и Национално ТОЛ управление.

В хода на операцията са извършвани проверки на сформиран КПП на първокласен път I-2 / Русе – Разград, в района на км 12+300 – вход на гр. Русе, за времето от 09:00ч. до 12:00 ч. Водачите са спирани и отклонявани за проверка към съответните инспектори от различните институции за отношение по компетентност, като е извършван контрол за: управление на МПС след употреба на алкохол и/или наркотични вещества или техни аналози, използване на светлините на превозните средства, използване на обезопасителни колани от водачите и пътниците, използване на детски обезопасителни системи, както и каски от водачите и пътниците на мотоциклети и мотопеди, наличие на задължителна застраховка „Гражданска отговорност“ на автомобилистите и необходимите документи от водачите на ППС, техническо състояние на ППС и документите при превоза на пътници и / или товари, както и други.

Източник: www.dunavmost.com

Подобни публикации

Back to top button