Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПрепоръчани
Популярно

„Топлофикация Русе“ предоставя гореща вода за 15 лева на кубик

За участие в програмата „Изряден клиент“ е необходимо да бъдат изпълнени три условия

Топлофикация Русе“ предлага на клиентите възможност да ползват целогодишно гореща вода в за 12,50 лева без ДДС за всеки потребен и отчетен кубик. Кампанията ще продължи през цялата 2023 г.“, заяви инж. Севдалин Желев, директор на топлофикационното дружество. Той посочи, че програмата „Изряден клиент“ се радва на сериозен потребителски интерес.

Изпълнителният директор на топлофикацията в Русе припомни, че за участие в програмата е необходимо да бъдат изпълнени три условия.

Инж. Желев обясни, че първото изискване е клиентът да няма просрочени, съдебни и присъдени задължения към топлофикацията и фирмите за дялово разпределение. Второто условие за включване в програмата за лоялност всички индивидуални уреди за дялово разпределение да са с валидна метрологична проверка и да са изпълнени всички получени предписания.

„Третото изискване е потребителите да осигуряват възможност за извършване на ежемесечен отчет на индивидуалните уреди за дялово разпределение на техния топлинен счетоводител. Това е възможно чрез визуален отчет или дистанционен отчет.“, заяви инж. Желев.

Източник: www.dunavmost.com

Подобни публикации

Back to top button