Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
КултураНовиниПрепоръчани
Популярно

Учениците от ПГО – Русе почетоха паметта на Васил Левски, поднасяйки цветя на паметника му и рецитирайки стихове за героя на български, английски и руски език

Учениците от Професионална гимназия по облекло „Недка Иван Лазарова“ – Русе почетоха паметта на Васил Левски, поднасяйки цветя на паметника му и рецитирайки стихове за героя на български, английски и руски език.

Училището за втора година се включва в Националната инициатива на СУ „Св. Паисий Хилендарски“ за отбелязване на 151 години от гибелта на Дякона чрез едновременно изпълнение на Ботевото стихотворение „Обесването на Васил Левски“.

Учениците от 8 „а“ клас, специалности „Моден дизайн ‘ и „Конструиране, моделиране и технология на облекло от текстил“, участваха в открито занятие, посветено на живота и делото на бележития българин.

Интердисциплинарният урок комбинира предметите География и икономика, История и цивилизации, Български език и литература.

Левски живее в сърцето на всеки родолюбив българин. Символ на непреклонност, борбеност, патриотизъм и жажда за свобода.

Източник: www.rousse.info

Подобни публикации

Back to top button