Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
КултураЛюбопитноНовиниПрепоръчани
Популярно

Русенски проект представя България за наградите „Новият Европейски Баухаус“, гласуването е до 24 май

Проектът Danube Design Lab на Община Русе и Колективът е единственият български проект от общо 52 финалисти в тазгодишното издание на наградите #NewEuropeanBauhaus. Проектите, които ще се състезават на финала, са избрани сред 1458 кандидатури от цяла Европа.

За трета поредна година наградите на „Новия Европейски Баухаус“ ще бъдат връчени на най-естетичните, устойчиви и приобщаващи проекти за преосмисляне и трансформация на нашето ежедневие и общите ни пространства на живот.

Българският проект е номиниран в категория „Шампиони в областта на образованието“, подкатегория Prioritising the places and people that need it the most. Номинацията е заради възможността, която предоставя на младежи в неравностойно положение да използват уменията си като социални предприемачи и да превърнат русенския крайбрежен район в привлекателно, достъпно и приобщаващо място за социални и културни инициативи.

Можете да подкрепите Danube Design Lab до 24 май тук https://prizes.new-european-bauhaus.eu/

За да бъде гласът ви валиден, трябва изберете по един проект във всяка от категориите.

Източник: www.rusemedia.com

Подобни публикации

Back to top button